Біля міської ради у Луцьку насадили квітів на 11 тисяч. Кажуть - для гармонії

Джерело: Волинь24

1400 нових кущів квітів висадили під стінами Луцької міської ради. Кажуть: зрозуміли, що дві існуючі клумби не гармонують між собою і потрібна третя – для зв’язки. Про це повідомляє Волинь24.

В основі квіткової композиції – бегонія, що цвістиме до заморозків, запевняють комунальники. Точна сума, в яку обійдеться нова клумба, стане відомою по завершенню усіх робіт. До слова, вартість одного куща бегонії в «Парках і скверах» – 8 гривень, тому лише розсада обійдеться бюджету в 11 200 гривень.

«По тендерному завданню ми вміщуємося в заплановані площі. Це – не додатковий елемент, його висаджуємо за рахунок інших площ, де цього року не садили квітів: біля дошки Героїв на Шопена, в районі залізничного вокзалу, по вулиці Лесі Українки, де реконструкція і була запланована каскадна конструкція», – розповіла майстер-озеленювач комунального підприємства «Парки і сквери Луцька»Алла Можелюк.

Завершивши роботи біля міськради, працівники комунального підприємства візьмуться за клумби біля «Променя».

«Перед пам’ятником Грушевському висадимо червону бегонію із зеленим та бронзовим листям. А на клумбах-трапеціях плануємо із квітів зробити таку геометрію, як на фасаді будівлі», – розповіла Алла Можелюк.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі