Митники попереджають про можливі черги на «Ягодині»

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Через заміну системи баз тривалість митного оформлення вантажних автомобілів - збільшилася. Відтак, волинян попереджають про можливі черги та просять суб’єктів ЗЕД використовувати для проходження митних процедур інші пункти пропуску.

Через заміну системи баз Волинська митниця ДФС просить суб’єктів ЗЕД використовувати для митного оформлення не лише м/п «Ягодин», повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

У зв’язку зі зміною системи бази NCTS на систему NCTS-2 тривалість митного оформлення вантажних автомобілів, що прямують до Польщі через м/п «Ягодин», значно збільшилася.

Задля уникнення черг представники митних служб Польщі та України просять суб’єктів ЗЕД використовувати для проходження митних процедур інші пункти пропуску.

Перехід на нову систему триватиме до 22 серпня включно.

Окрім того, як повідомляє Обозреватель, на під'їздах до митного поста «Ягодин» Волинської митниці утворилися величезні пробки з боку України.

Про це виданню повідомили очевидці.

«Черга з автомобілів не рухається, а на посту заявили, що чекають дзвінків зверху. Ми з третьої ночі стоїмо і тільки пару авто пропустили», - розповіли вони.

Люди в черзі припускають  що їм доведеться ще день простояти в заторі, щоб виїхати з України.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі