Переможниця «Євробачення» виступила на «Бандерштаті»

Переможниця «Євробачення» виступила на «Бандерштаті»

Ніжність на додаток до чоловічої енергії музичної сцени: переможниця конкурсу «Євробачення» Джамала виступила на музичній сцені фестивалю «Бандерштат».

Виступила Джамала в етно-образі, вдягнувши українську вишиванку. Під час виступу над юрбою майоріли не лише українські прапори, а й кримськотатарський стяг. Джамала звернулася до бандерштатівців, сказавши, що вирішила додати трішечки ніжності до чоловічої енергії, якої сьогодні було так багато на сцені фестивалю. Попри те, що її пісні були значно спокійнішими, порівняно з гуртами, які сьогодні виходили на головну сцену «Бандерштату», бандерштатівці реагували на них не менш емоційно.

Сьогодні перед виступом співачка зауважила, що її музика повинна бути такою, щоб люди могли її чути та насолоджуватися, тож під час вибору фестивалю важливо, аби організатори забезпечили якісний звук. Співачка дозволяє робити собі те, що хоче, незважаючи на музичні напрямки і не повинна бути одноманітною. Щодо повернення Криму до України, вона хотіла б, аби пісня, завдяки якій вона здобула перемогу на «Євробаченні», призвела до цього. Так, під час виступу на «Бандерштаті» вона побажала усім «повернення додому».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі