У Луцьку бандерштатівці готуються до фестивалю

У Луцьку бандерштатівці готуються до фестивалю

Якщо цього дня у Луцьку ви бачите людину з карематом та рюкзаком на плечах – не сумнівайтесь, це – бандерштатівець. Не зважаючи на те, що офіційний старт фестивалю відбудеться завтра, вже близько 700 людей встигли потрапити на територію його проведення.

Фестиваль українського опору «Бандерштат» цьогоріч святкує свій десятий ювілей. Традиційно, дійство відбудеться на іподромі, що у парку відпочинку імені Лесі Українки.

Не секрет, що чимало гостей дійства – приїжджі. Тому зовсім не дивним є той факт, що сьогодні в Луцьку можна було спостерігати безліч людей з важкими наплічниками, сумками та карематами. Для того, аби не відволікатись через побутові питання, чимало гостей дійства вирішили облаштувати свій побут заздалегідь.

Відтак, сьогодні робота кипіла не лише в організаторів «Бандерштату» - не відставали і бандерштатівці, які саме облаштовуються в наметовому містечку.

«Краще сьогодні розбити табір, розкласти намет та розібратись з організаційними питаннями», - кажуть гості зі Львова, які з великими наплічниками прямують центром міста до іподрому.

До слова, таких завбачливих гостей виявилося чимало – станом на 20:00 квитки зареєстрували близько 700 осіб.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі