Рівненські фотографи представили виставку у Луцьку

Рівненські фотографи представили виставку у Луцьку

Виставку робіт фотохудожників Рівного «Impression» презентували лучанам вчора, 2 серпня, у Луцькій галереї мистецтв. На огляд представили 130 фоторобіт.

Директор галереї Володимир Марчук зізнався, що хотів, аби подібне дійство провели набагато раніше, оскільки виставки фоторобіт у Рівному – річ звична, натомість для Луцька – щось нове, - пише Волинський інформаційний портал.

«Втім, як би там не було, сьогодні урочисто відкриваємо її. Дуже радує, що відвідати прийшло так багато людей», – зауважив Марчук.

Загалом на осуд волинян свої роботи представили десятеро фотохудожників. Виставку сміливо можна назвати нетематичною, оскільки час створення кожного експоната коливається від 1980-х до наших днів. Тому відвідувачі зможуть побачити фотороботи з зображенням пейзажів, портретів, щоденного життя, а також жанру ню. Щодо останнього, то більшість робіт виконані під водою. Автор цих світлин розповів, що фотографував, працюючи на півдні України.

«Перші мої роботи я виконував, коли фотографував у Криму. Коли ступив у воду і опустилася дівчина, то передати ті почуття просто неможливо словами. Я був настільки вражений можливістю використати середовище, у якому майже відсутня гравітація», – зізнається чоловік.

Утім усі автори фотографій, представлених на виставці, зізнаються, що в такий спосіб змогли освідчитися в коханні Луцьку та мешканцям міста.

Переглянути фотороботи рівненських майстрів волиняни зможуть протягом місяця.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі