У Володимирі-Волинському хочуть світломузичний фонтан

У Володимирі-Волинському хочуть світломузичний фонтан

Проект фонтану, який планують встановлювати у парку “Слов’янський”, презентували у Володимирі-Волинському.

Про це йшлося під час оперативної наради із керівниками структурних підрозділів міськради у міського голови 2 серпня, - повідомляє БУГ.

“Місце під фонтан вибране із врахуванням необхідності розгрузити центральну, вхідну частину парку. Доповнимо фонтаном композицію із скульптур князів. Запропоновано не робити чашу (басейн), а розмістити фонтан на твердому покритті, встановивши металічну конструкцію. Будуть використані аркові елементи, які характерні для Володимира-Волинського. На них будуть розміщені скульптури та історичні постаті нашого міста. Зверху буде стилізований купол і над ним герб міста”, – розповів начальник управління архітектури Тарас Киба.

Навколо фонтану планують організувати зону відпочинку. А також обіцяють, що фонтан буде підсвічуватись різними кольорами та із музичним супроводом.

Запропонована концепція розміщення фонтану у Володимирі-Волинському наразі виноситься на розгляд Громадської ради. Якщо ж члени ради погодять проект, то розпочнеться проектування та й самі роботи над встановленням фонтану.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі