В Луцьку укладають «небезпечний тротуар»

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Лучанин Андрій став свідком укладання небезпечного тротуару.

Поблизу перехрестя проспекту Відродження і вулиці Софії Ковалевської здійснюються ремонтні роботи, працівники «Луцькавтодору» кладуть тротуарну плитку.

Проте, ніхто не бере до уваги, що посеред тротуару на декілька сантиметрів піднімається плита, яка накриває теплотрасу, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Я одразу запитав працівників, чи планують вони усунути дефект, чи залишать так, як є. Мені відповіли, що так і має бути, адже це теплотраса, вона має бути накритою.

Я все розумію, але ця плита є травмонебезпечною, оскільки, піднімається на кілька сантиметрів над плиткою, хтось запросто може зачепитися й розбити ніс», - зауважує лучанин.

Зрозуміло, що працівникам, які кладуть плитку, хтось дав відповідний наказ.

Андрій звернувся за коментарем до «Луцькавтодору», але там на нього чекали лише відмовки: спершу сказали, що відповідального за ремонт тротуару немає на місці, згодом просто не піднімали слухавку, а врешті-решт сказали, що жодної інформації, включно з ім’ям відповідального за ремонт, надавати не будуть.

Інформаційне агентство Волинські Новини також зателефонувало в структуру, відповідь була такою ж - «Все вище керівництво роз’їхалося, відповідальний за ремонт – виконроб на ділянці, а в нього є наказ».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі