Волинськими музикантами зацікавились продюсери «Scorpions». ВІДЕО

Джерело: Відомості

Вже цієї осені в одній зі студій» Гановера розпочнеться співпраця волинських музикантів і німецької компанії-продюсера

легендарного гурту «Scorpions».

Волинський музикант, вокаліст, автор пісень Олексій Чайка (на фото) у творчому тандемі з гітаристом та аранжувальником Сергієм Гончаренком завершує роботу над сольним альбомом з робочою назвою «Хто ти для Неба».

Лірична балада «Ти чуєш, Юліє» днями була презентована в ранковому ефірі радіостанції «Луцьк», кількома тижнями раніше на телеканалі «Нова Волинь» та в мережі «YouTube» відбулась прем'єра відео на пісню «Україно, вставай з колін».

«Очікуємо, що нашими піснями зацікавиться, принаймні, ще декілька радіостанцій – Рівного, Тернополя, Львова, куди ми направили свої доробки» - говорить натхненник проекту Олексій Чайка. Серед композицій  майбутнього альбому пісні – виклики: «Хто ти для Неба», «Скажи їм – баста!», є й жартівлива, але від того не менш рокова пісня, присвячена мамі-тещі. Навряд чи можна говорити про якусь загальну концепцію альбому – це, швидше, музична ілюстрація того, що на сьогодні хвилює автора. Стилістика пісень витримана в традиціях класичного року зразка…, ні, краще сказати -  так грали Оззі Озборн, «Європа», «Бон Джові» і, ясна річ, «Скорпіонз». Саме за схожістю вокальних даних Олексія Чайки та Клауса Майне творчість волинянина автоматично порівнюють саме зі «Скорпіонз».

Та банальною схожістю вокалу навряд чи сьогодні здивуєш музичній світ, насичений гуртами – «трібьютами» та виконавцями «кавер-версій». Якісні аранжування Сергія Гончаренка (він же – «Slep») – та оригінальні музичні ідеї самого Олексія Чайки як раз і привабили німецьких продюсерів, до рук яких потрапив – демо-варіант майбутнього альбому. Схвальні відгуки «динозаврів» європейського шоу-бізнесу – лише перший крок до майбутньої співпраці, яка розпочнеться вже восени в одній зі студій рідного легендарним «Скорпіонам» Гановера.
 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі