Через крадіжки кабелів половина мікрорайону Луцька залишилась без зв’язку

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Через масові крадіжки телефонних кабелів у Луцьку половина мікрорайону залишилась без зв’язку.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови, що відбулась 26 липня, повідомив начальник технічного відділу Волинської філії ПАТ «Укртелеком» Віктор Мельничук.

У відповідь на заяву міського очільника про те, що в обласному центрі активно крадуть каналізаційні люки, останній зауважив, що власне у Луцьку збільшилась кількість крадіжок не тільки люків, а й всього кабельного господарства:

«Останнім часом викрадають оптоволокно, телефонні кабелі і тому подібне. З такими темпами Луцьк стане першим по крадіжкам серед усіх обласних центрів країни. Проблема не в нашій компанії, а в діяльності усіх сфер міста. Люки – це само собою, але хотілось би залучитись підтримкою міської влади, щоб і на боротьбу з викраденням кабелів також звертали увагу», - обурився Віктор Мельничук.

Він зауважив, що за станом на сьогодні половина району ДПЗ стоїть без телефонного зв’язку. Це пов’язано з частим викраденнями кабелів у підвальних приміщеннях будинків.

Окрім того, представник «Укртелекому» наголосив, мовляв, «для чого у міськраді нагороджують працівників МВС, якщо протягом останніх місяців зовсім немає розкриття крадіжок.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі