У Луцьку - територія молодіжної активності: програма

  1. Новина відноситься до:

До Дня Державного Прапора України, Дня міста та Дня Незалежності у Луцьку заплановано безліч заходів, розрахованих на всі вікові категорії.

Так, упродовж 23-24 серпня із 12:00 години до 22:00 години у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки на лучан та гостей міста чекає безліч цікавинок та сюрпризів, повідомляють організатори.

Серед дитячої програми – веселі старти для наймолодших українців, конкурс вишиванок, конкурс для підлітків «Рухливі букви», танцювальна вікторина тощо.

Любителям шалених емоцій пропонують екстрим-арену,танцювальні шоу від колективів з Рівного та Луцька.

Проект «Вуличний перукар» здивує усіх неймовірними зачісками у патріотичному стилі.

Окрім цього, для гостей підготували проект «Караоке Премія», проект «SAX&Dj», ДИСКОпарад з найкращими ді-джеями та МС (Dj PANAZZ / Dj SCAMP / Dj LEON / Dj ART / Dj PLUR / DMC SALVADOR / MC ZAGHYGALKIN)

Організатори запевняють, що нікого не залишить байдужим і унікальне світлодіодне шоу. 

Чудові емоції подарують виступи учасників проекту «Просто Посиденьки» від профкому студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, учасниці шоу «Х-Фактор» і луцьких гуртів, зокрема запального фольк-колективу «Давня Казка». Гості свята матимуть можливість насолодитися виступом спеціально запрошеного гурту «МЕРІ».

Придбати оригінальний сувенір на згадку про святкування можна буде на ярмарку «Handmade» (вироби власними руками) та у Патріотичній лавці. А історичні локації («Лицар у кожному з нас», «Козаччина – епоха доблесті», «Друга світова в історії Волині», «Сучасна битва за незалежність») допоможуть відвідувачам відчути себе у певній історичній епосі України.

Кожен, хто прийде у національному костюмі, зможе долучитися до  «Алеї у вишиванці» – хвилі єднання.   Під час дійства відбудеться конкурс «Міс Україночка 2015».

Найкращі ведучі міста Луцька, а також переможці телевізійного проекту «Розсміши коміка»  з Тернополя та Рівного, не дадуть нікому засумувати на святі.

Упродовж святкування  працюватимуть професійні фотографи та відеооператори.  

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі