У Луцьку відбулося ранкове тренування у парку

У Луцьку відбулося ранкове тренування у парку

Перше тренування учасників «Лучеськ півмарафон» відбулося сьогодні, 17 липня.

Взяти участь у ньому могли всі охочі. З подробицями тренування і про наступні зустрічі інформацію можна знайти у групі спільноти у Фейсбук.

«Дякуємо усім, хто долучився до сьогоднішнього ранкового тренування. Ви - молодці! Окрема подяка - нашому гостю Роману Гаврилюку, марафонцю, який між зборами, забігами і власними тренуваннями, знайшов час поділитися з нами своїм досвідом, відповів на найрізноманітніші питання, дав практичні поради як бігати, скільки, що їсти, що одягати і, звісно, провів саму пробіжку по парку. Було весело і корисно) Наступної неділі також заплановане заняття. Слідкуйте за оновленнями у групі)», - йдеться у дописі групи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новинираніше, «Лучеськ півмарафон 2016» відбудеться 11 вересня 2016 року. На вибір учасників – кілька дистанцій: 5 км, 10 км, 21 км та естафета для команди з чотирьох учасників, де кожен пробіжить 5 км.

Пробігти луцьку половинку запрошують і професіоналів, і аматорів.

Маршрут проляже центральними вулицями Луцька. Кожен учасник матиме чип, аби точно зафіксувати час. А переможці отримають грошовий приз. Зареєструватися можна на сайті.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі