У приватному секторі Луцька новий сусід засипав піском людські городи

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Власник земельної ділянки на Гнідаві заявив про початок свого будівництва, засипавши піском сусідські городи з картоплею, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Місцеві мешканці поскаржились на те, що на їхній вулиці Коцько, що в районі Гнідави, за два дні вивантажили вже четверту вантажівку піску. А головне те, що пісок висипали прямо на людські городи з картоплею, малиною та шпараговою. У відповідь на претензії сусідів робочі зіслалися на те, що виконують розпорядження власника.

Місцевий житель Володимир, розповідає, що раніше на місці ділянки був ставок. Після того, як він висох, на цьому місті люди поробили собі городи. Обробляли землю, садили городину та збирали врожай.

«Моя жінка тут цілими днями прополювала, поливала, доглядала. А тут приїхали, засипали все піском мовчки і що я їм зроблю?», - скаржиться Володимир.

Депутат Луцької міської ради Микола Собуцький приїхав на місце непорозуміння та допоміг знайти власника ділянки.

«Власник мав би дати можливість людям зібрати свій врожай. Першою чергою, це вияв неповаги до майбутніх сусідів», - каже депутат.

Згодом, депутату вдалося порозмовляти з власником ділянки та піску. Зі слів Миколи Собуцького, останній пообіцяв приїхати вибачитись, та владнати непорозуміння на вулиці.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі