У Луцьку з’явиться нова скульптура

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

У  рамках заходів з нагоди 930-ої річниці Луцька та 24–ої річниці Незалежності України у Луцьку реалізовується творчий проект «Вiсiм мiст Європи, об'єднаних мистецтвом».

Проект передбачає проведення в арт-галереї «Луцьк» персональної виставки робіт ініціатора проекту - відомого іспанського митця Карлоса Гарсiа Лаоса, відкриття якої - 20 серпня о 14:00 годині, повідомляє прес-служба Луцької міської ради. 

21 серпня о 12:00 на площі Братський міст відбудеться відкриття скульптури «ART», виконаної іспанським митцем у Луцьку. Це подарунок автора лучанам.

Карлос Гарсiа Лаос проведе також низку творчих зустрічей та майстер-класів, презентацію іспанської кухні.

Проект покликаний об'єднати європейськi мiста в культурному, творчому контекстi, зблизити їх з рiдним мiстом ініціатора проекту та мiсцем народження генiального Францiско де Гойя, - Сарагосою, де встановлена перша скульптура проекту.

Карлос Гарсiа Лаос - супрематист, митець нової формацii, який вiдмовився вiд бiзнесу та присвятив себе скульптурi та живопису. Протягом трьох останнiх рокiв митець провiв чимало мистецьких проектiв в Україні: виставки, майстер-класи, лекцiї у вищих навчальних закладах, школах. Його скульптури заходяться в рiзних куточках Iспанii. Органiзував декiлька потужних виставок для українських художникiв в Україні та Icпанiї.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі