Як у Луцькому зоопарку годували тигрів. ФОТОРЕПОРТАЖ

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Свято, у межах якого показово годували тигрів, левів, а також пеліканів, відбулося у Луцькому. Про це інформує Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Найцікавішим було те, що телятину «великим кицям» подавали у закритих пластикових бочках, а воду – у закоркованих пляшках.

«Це ми робимо для того, аби хижаки не втрачали навиків самостійно добувати собі їжу. Звісно, якими б хорошими не були умови утримання тварин, але чотири стіни – це все одно неволя. Й дуже важливо якомога більше наблизити їхнє життя до природніх умов», - пояснює директор КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.

З її слів, тигри, а це – однорічні «братик» та «сестричка», - надзвичайно грайливі. Саме тому вони залюбки використовують пет-пляшки з водою, як м’ячики. Та й добування м’яса з пластикової бочки для тигренят – свого роду цікава гра.



А ось 12–річний лев та 11-річна левиця - більш «поважні» та менш грайливі мешканці зоопарку. Так, довгогривий «король звірів» та його «цариця» мають характер «з перчинкою».

Що стосується симпатяг пеліканів, то ці птахи охоче ласували рибою, яку їм пропонували працівників зоопарку. Як пояснила Людмила Денисенко, специфічне рожеве забарвлення птахи отримають тоді, коли їм виповниться 3 роки.

Вікторія СЕМЕНЮК

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі