Волиняни мусять платити за «радіо-брехунці», які відключають

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Попри те, що «Укртелеком» одну за одною демонтує радіоточки, волиняни все ще змушені платити за них.

Окрім того, на Волині існує чимало населених пунктів, де так зване радіо-брехунець залишається чи не єдиним способом дізнатись новини, а тому жителі залишаються без можливості отримувати інформацію про події в країні та області. Про це йшлося під час чергової сесії Волинської облради, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

У своєму запиті до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика депутат Василь Пецентій поскаржився на те, що «Укртелеком» у складний час, коли інформація потрібна людям, «ріжуть проводи та демонтують електроточки». Як наслідок – волиняни позбавляються джерела інформації.

До слова, 30 квітня 2015 року було прийняте рішення припинити діяльність радіо «Говорить Горохів», яким позбавили жителів Горохівшини районного радіомовлення.

Зазначимо, на Волині існує чимало населених пунктів, де так зване радіо-брехунець залишається чи не єдиним способом дізнатись новини.

Попри те, що точки доступу до радіосигналу демонтуються, користувачі, зі слів Пецентія, справно платять за їх використання.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі