Гурт Тартак презентував кліп на пісню «Жити»

Джерело: Фейсбук
  1. Новина відноситься до:

Через рік після прем’єри попереднього відео гурт «Тартак» презентував з нового альбому кліп на пісню «Жити».

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікував лідер гурту Сашко Положинський.

«Рівно через рік після прем'єри нашого попереднього відео, нарешті, викладаємо новий відеокліп на пісню з нового альбому «Тартака». Хочу подякувати всім друзям і колегам, які знялися в цьому відео, - ваша підтримка є для мене дуже важливою! Дякую також тим, хто хотів долучитися, та, з різних причин, не мали змоги. І звісно ж, всім, хто повідмовлялися, вже записані в чорну книжечку. Сподіваюся, кожному, хто це побачить і почує, пісня, відео та енергія присутніх у ньому людей додадуть наснаги на позитиву. Гарного дня, гарного тижня, гарного життя!», - написав Положинський.

У соцмережі вже гідно оцінили відеороботу гурту. «Нічого зайвого! Тільки пісня, обличчя та емоції людей, якими пишається Україна! «ЖИТИ»!, - пишуть поціновувачі творчості «Тартака».

«Пісня «Жити» для мене - найважливіша у нашому альбомі «Ввічність». Вона є останньою, п'ятнадцятою, піснею в альбомі й, ніби, підбиває підсумок усьому сказаному», - пише Положинський.

Також про зйомки у кліпі і власні враження від роботи з «Тартаком» поділилася українська виконавиця Марія Бурмака.

«...В мене є друг назавжди, це-Олександр Положинський. І ось його пісня «Жити»!! А вона-саме те, що треба мені було побачити і почути сьогодні, хоч я сама і брала участь у зйомці!! І, напевно, є, крім мене, ще тут такі, які усміхаються з фото у фб, а насправді деколи потребують, аби хтось їм сказав от такі слова підтримки... Дякую, що ти є в нашім житті, дорогий Положик!! Для мене-це якраз ти-той, хто не здався!!

.. І, часом, здається, що, ніби, піддався,

Плюнув на все, заховався в ілюзії.

Та раптом зустрінеш того, хто не здався,

І одразу оговтуєшся від контузії», - цитує новоспечений хіт Бурмака.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі