У Луцьку урочисто відкрили дитячу залізницю. ФОТО

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

9 травня – день відкриття літніх перевезень на Луцькій дитячій залізниці.

Уже 62 роки кожне нове покоління юних залізничників чує святковий гудок на свому маленькому святі. Цього року на урочистому відкритті були присутні запрошені шановні гості з Укрзалізниці та Рівненської дирекції залізничних перевезень.
 



Головний інженер Рівненської дирекції залізничних перевезень Микола Гручинський побажав зеленого світла усім присутнім та юним залізничникам: «Хай світить зелений вогник і в житті, і в роботі».

До його слів приєдналась представник ПАТ «Укрзалізниця»: «Дитяча залізниця працює для того, щоб ознайомити дітей та молодь із широким спектром залізничних професій. Надіємось, що хтось захоче приєднатись до нашої дружньої сім’ї і ми вас із радістю приймемо».
 



Юна залізничниця Анастасія Романчук прочитала вірш «Пам’яті Георгія Кірпи», Роман Бхматов заграв цікаву мелодію на сопілці. Щоб лінійка не видалась надто офіційною, її вирішили розбавити піснями. Вікторія Вишневецька та Юлія Собчук заспівали патріотичні пісні «Прошу неба й землі» та «Усміхнись мені».
 



На лінійку прийшло також багато випускників. Сестри Катя Полетаєва та Галя Антощук кажуть, що це вже традиція – щороку приходити на відкриття руху. Самі вони випустились шість років назад.
 



«На дитячій залізниці ми знайшли багато друзів, з багатьма досі підтримуємо зв’язок», - Катя радіє тому, що розділила своє життя із залізницею. «Завдяки цій маленькій чарівній країні дитячої залізниці я побачила Україну. Оскільки ми бували на екскурсіях в багатьох містах, моє коло знайомих значно розширилось», - Галя ділиться враженнями від своїх дитячих років на дитячій залізниці.
 



На фото: Катя зі своїм синочком.

Автор: Юлія КОЗАЧУК
 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Юлія Козачук

Коментарі