Лучан запрошують на літературно-дискусійний вечір

Джерело: Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Літературно-дискусійний вечір та презентація нових книжок Юрія Іздрика «Summa» (у співавторстві з Євгенією Нестерович) і поетичної збірки Ірини Цілик «Глибина різкості» відбудеться 16 травня, о 19:00, у Волинському обласному театрі ляльок (вулиця Кривий вал, 18). Супроводжуватиме авторів президент Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZСвятослав Померанцев. Про це повідомляють організатори.

Заходи відбуваються у рамках проекту «Мережа», організатором якого є Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ. Проект реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Організатор заходу в Луцьку – мистецьке об’єднання «стендаЛь» за підтримки Волинської обласної друкарні.

«Упродовж туру ділитимусь, як завше, найсокровеннішим, – розповідає Юрій Іздрик, – проте не очікую якихось надзвичайних ефектів. Пересічно в аудиторії, що налічує сотню людей, від сили 10-15 насправді розуміють, про що йдеться. Тож, якщо дуже пощастить, лише для 2-3 слухачів мої «одкровення» можуть виявитися важливими й потрібними – так каже досвід і статистика. Проте іноді саме заради цих двох-трьох варто пертися на край світу. Тому єдине, на що реально сподіваюся, – відбути тур без втрат і якомога швидше повернутися додому».

Поетеса Ірина Цілик додає: «Глибина різкості» – збірка віршів, написаних після довгого неписання. Продихнула – тепер готова читати, бачити, говорити, чути. Відчуваю, що потребую наведення фокусу на різні місця, людей, незаплановані слова та емоції. Тому попереду тур. Схід, захід і все, що посередині. Думка про дорогу і запах нової книжки бентежить, змушує почуватися живою і хоч трохи щасливою...».

Квитки можна придбати у книгарні «Освіта» (пр. Волі, 8) та Книгарні Волинської обласної друкарні (пр. Волі, 27).

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 095 031 32 80.



Довідка

«Мережа» – це проект, спрямований на налагодження внутрішнього суспільного діалогу в Україні в умовах збройного конфлікту на сході. З огляду на складні соціальні процеси в країні, проект є вкрай необхідним. Він охоплює всю територію нашої держави та має літературно-дискусійні майданчики у 30 містах, що слугують прикладом діалогу між абсолютно різними людьми. Література, особливо якісна, є своєрідним містком, точкою перетину для людей сходу й заходу, півночі й півдня України. Це можливість не лише ділитися своїми думками, але й зрозуміти інших.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі