«Хроніки» рекомендують: найкращі розвиваючі мультфільми

«Хроніки» рекомендують: найкращі розвиваючі мультфільми
  1. Новина відноситься до:

Нині є дуже багато різноманітних мультфільмів та розвиваючих відео для діток. Усі вони створенні, аби навчити діток обережності та правил етикету, а ще: прищеплюють справжні сімейні цінності та вчать цінувати дружбу.

 

«Капітошка»

Події відбуваються між двома головними героями – Вовченям та Капітошкою. Вовченя думало, що кожен вовк повинен бути злим, хитрим і страшним. Воно ретельно намагалося наслідувати посібник для справжніх вовків, випробовувати різноманітні пози, але страшним стати все одно у нього не виходило. І одного разу він зустрічає Капітошку, який пояснює Вовченяті, що бути злим зовсім і не потрібно. Набагато веселіше дружити і співати пісні.

Капітошка — це весела краплинка чистого літнього дощу. Там, де з’являється Капітошка, розпускаються квіти, листочки і трави. Він приносить веселощі та дружбу у будинок Вовченяти і допомагає йому зрозуміти, хто він є насправді.

 

«Бджілка Майя»

Бджілку Майю виховує її вчителька, міс Кассандра. Незважаючи на її попередження, Майя наповнена бажанням досліджувати величезний світ за межами вулика, і чинить неприпустимий злочин – втечу. Під час своїх пригод Майя, тепер перебуває у вигнанні, заводить дружбу з іншими комахами і разом з ними переживає різні небезпеки.

Добродушна бджілка Майя радує своїм життєлюбством усіх своїх друзів. Вона разом із своїм другом Віллі любить шукати що-небудь цікаве і захопливе, береться за будь-яку роботу і вирішує найскладніші завдання, що стоять перед нею в житті. Своєю життєрадісністю і чарівністю талановита і працьовита бджілка буквально притягує до себе позитив.

 

«Свинка Пеппа»

Мультфільм «Свинка Пеппа» прищеплює справжні сімейні цінності, адже батьки Пеппи і Джорджа постійно проводять з ними багато часу, вчать їх чомусь новому, розповідають різні історії з життя, разом подорожують і духовно зростають в театрах, бібліотеках та музеях.

Головні герої серіалу: Свинка Пеппа, її молодший брат Джордж, мама Свинка і тато Свин. Постійними персонажами є бабуся і дідусь, а також друзі Пеппи, Джорджа і їхні батьки. Герої мультфільму наділені частково якостями людей, частково якостями тварин. Вони носять одяг, живуть у будинках, їздять на машинах, ходять в гості. Діти грають у людські ігри, а батьки ходять на роботу.

 

«Фіксики»

У центрі серіалу – сім’я Фіксиків: мама, тато, братик і сестра. Вони вчаться, дружать з людським восьмирічним хлопчиком ДімДімичом і, звичайно, лагодять і пояснюють будову різних механізмів.

Вони можуть полагодити найрізноманітніші поломки і розповісти про це дітям в ігровій формі. Наприклад, як працює холодильник, електрочайник, флеш-карта, пульт від телевізора, що таке сифон і навіщо він потрібний.

Крім ДімДімича, фіксиків ніхто не бачить: при наближенні людей вони перетворюються на болти. Ці чоловічки краще шкільних вчителів пояснюють різноманітні фізичні явища. «Фіксики» – не для зовсім маленьких дітей, вони прекрасно підійдуть для дітей 4-7 років. 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі