У Луцьку буде новий Генконсул Польщі

Джерело: Інформаційне агентство Волинські новини

До роботи в Міністерстві закордонних справ Польщі у Варшаві повертається Беата Бживчи, яка протягом останніх років обіймала посаду Генерального консула Республіки Польща у Луцьку.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 26 квітня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

За вагомий внесок і зміцнення польсько-українського партнерства на місцевому та регіональному рівні, підтримку євроінтеграційного поступу подяку міського голови вручили Генеральному консулу Республіки Польща у Луцьку Беаті Бживчи.

Консул зазначила, що за час перебування у Луцьку вдалося здійснити низку проектів, зокрема, на її очах розвивалися контакти між партнерами з Польщі та Західної України. Це був корисний час з професійної точки зору і Генеральний консул багато чого навчилася під час роботи в Україні. Вона розповіла, що повертається до роботи у МЗС Республіки Польща у Варшаві, але Україна назавжди залишиться у її серці. Напередодні Пасхи Беата Бживчи побажала миру, злагоди та добра у родинах українців та в Україні загалом.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі