Під тиском громадськості у Луцьку скасували концерт Потапа і Насті

Джерело: Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Концерт українського дуету Потапа і Насті Каменських у Луцьку скасували. Натомість, аналогічний захід відбудеться у Рівному. І ті лучани, які придбали квитки на концерт у рідному місці, можуть з комфортом відвідати його у Рівному.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав проект MOZGI Entertainment.

«Друзі! На жаль, концерт Потапа і Насті 18 квітня у Луцьку скасований! Ви можете відвідати концерт в Рівному 19 квітня о 16:30 поваших квитках!!!

Для переїзду буде наданий комфортабельний безкоштовний автобус! Квитки ідентичні по комфортності, ціні і нумерації місць. Відправлення о 15: 00 від облмуздрамтеатру в Луцьку. Зворотний виїзд від облмуздрамтеатру в Рівному о 18: 30! Також ви можете повернути квитки за місцем придбання!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з нагоди 10-річчя гурту Потап і Настя запланували дійство у Луцьку 18 квітня о 19.00. Концерт мав відбутися у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка. Артисти навіть зняли спеціальне відеозапрошення для лучан.

Громадські діячі закликали лучан не відвідувати концерти музикантів, які їздять в Росію. Зокрема, волиняни говорили про те, що запланований концерт Потапа та Насті потрібно відмінити.

Потому, в мережі декілька луцьких громадських організацій оприлюднили звернення до Луцького міського голови Миколи Романюка з тим, що вони вважають неприпустимим виступи деяких виконавців на території міста. Це звернення вони активно поширили у соціальних мережах, яке набрало чималої підтримки серед користувачів. Як наслідок, більше 10 громадських організацій Луцька домовилися сісти за круглий стіл.

Попри це організатори концерту до останнього закликали лучан до поваги й заявляли, що він у Луцьку таки буде.

Власну думку щодо протестних настроїв у Луцьку, а згодом і в Івано-Франківську, особисто висловив Потап на своїй сторінці у мережі, пояснюючи, звідки «ростуть ноги» у рейкових новин.

Та зрештою, стало відомо, що концерт у Луцьку скасували, натомість спеціально для лучан у Рівному запланували додатковий виступ українських виконавців.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі