Над Луцьком літають літаки Повітряних Сил України

  1. Новина відноситься до:

14 квітня на Луцькому військовому аеродромі відбулись перші за 19 років нічні польоти. Це була льотна зміна типу «вечір з переходом в ніч», яка тривала до 23-ї години.

Нагадаємо, через капітальний ремонт злітно-посадкової смуги на базовому аеродромі в місті Старокостянтинів  Хмельницької області на Луцький військовий аеродром тимчасово передислокувалась одна із бригад тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України

 

У зв'язку зі збільшенням тривалості світлового дня час початку нічних польотів відкладатиметься ближче до опівночі з можливим початком нічних льотних змін після 22-ї години після повного заходу сонця і закінченням в районі 2-ї, а то і 3-ї години ночі, - повідомляють у групі Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈».

Як ідеться у дописі, капітальний ремонт злітно-посадкової смуги - справа не одного дня і навіть не одного місяця. Тому вищезазначена бригада пробуде в гостях у Луцьку від двох до трьох місяців. Весь цей час льотні екіпажі бригади виконуватимуть навчально-бойові завдання згідно курсу бойової підготовки льотного і штурманського складу Повітряних Сил Збройних Сил України.

 

Як повідомив репортеру Інформаційного агентства Волинські Новини керівник прес-центру Повітряних Сил Збройних Сил України полковник Роман Юрчило, в рамках льотно-методичних зборів Повітряних Сил Збройних Сил України авіація Повітряних Сил виконує в Луцьку певні задачі.

 "Польоти здійснюються згідно планових завдань. Є певні польотні плани, і польоти в Луцьку здійснюються відповідно до цих планів. Є певні задачі, визначені керівництвом Повітряних Сил, і наразі вони виконуються. Це планові навчальні завдання та інші відповідні заходи, які виконуються з метою підвищення льотного вишколу згідно з планом бойової підготовки льотного і штурманського складу Повітряних Сил Збройних Сил України" - підсумував Роман Юрчило.

 

На фото: заступник командира аеродрому, майор Андрій Вдовіцин з депутатами міської ради. Фото з сайту міськради

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі