У Луцьку штрафували пішоходів

Джерело: Волинські Новини

П’ятеро пішоходів за годину отримали постанови за порушення правил дорожнього руху. Їх виписали працівники патрульної поліції Луцька. Одного пішохода навіть довелося наздоганяти.

Черговий рейд, під час якого особливу увагу поліцейські приділили пішоходам, відбувся сьогодні, 14 квітня, поблизу Завокзального ринку.

Так, значна частина автопригод на дорогах, на жаль, стається з вини пішоходів, які ігнорують правила дорожнього руху. Часто, нехтуючи ними, пішоходи створюють аварійні ситуації.

Нерідко на пішохідному переході перебігають батьки з малолітніми дітьми, чим не лише показують поганий приклад, а й наражають на небезпеку своїх чад.

Сьогодні, за годину роботи, патрульні винесли 5 постанов за порушення правил дорожнього руху пішоходами. Також винесли декілька усних попереджень.

Майже всі порушники, до кого підходили поліцейські, знизували плечима, і свої дії пояснювали тим, що поспішали. Одного з них навіть довелося наздоганяти. Віктор, якого таки наздогнав патрульни, виправдовуючись, переконував, що не бачив небезпеки, коли перебігав дорогу перед автомобілями: «Машини ж стояли…» «А чому втікали?» «А чого доганяли? Того й втікав».

Патрульні зауважують: усне попередження не завжди дієві, а ось оплата штрафу змушує трохи задумуватися наступного разу. Нагадаємо, розмір штрафу – 51 гривня.

Декого від порушення правил дорожнього руху стримувало перебування патрульних. Та, для багатьох навіть це не ставало на заваді. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі