У Луцьку будівельники багатоповерхівки захопили й тротуар

Джерело: ТРК Аверс
  1. Новина відноситься до:

На місці, де нещодавно стояла стела Героям Радянського Союзу, підприємство, яке поруч зводить багатоповерхівку, зайняло чи не увесь тротуар. Територію ж загородили будівельним парканом. Люди, які йдуть повз, ледве розминаються, щоб не ступити на проїжджу частину.

Хто дозволив приватним забудовникам захопити міську територію, по якій ходять люди, дізнавалися журналісти ТРК Аверс.

«Стелу Героям Радянського Союзу підприємці, які звели багатоповерхівку на розі вулиць Шопена-Огієнка хотіли знести ще минулоріч. Самовільно розбирати пам’ятну дошку взялися, бо вирішили, що вона перебуває на території, призначеній для обслуговування їхнього будинку. Однак, у міський раді дозволу на такі роботи не давали. Проте, вже незабаром стелу таки перенесли у музей, бо її вночі потрощили невідомі. А вже зараз на місці дошки встановлюють паркан», - йдеться у сюжеті.

На запитання журналістів, на якій підставі ставлять паркан та чи є на це якісь дозвільні документи, працівники розповідають, що це роблять задля безпеки перехожих, адже поряд йде будівництво.

Бригадир навіть погоджується показати журналістам ці документи, але демонструє лише генеральний план, де окреслені межі усієї території. Та запевняє, що ділянку, де стояла стела, їх зобов’язала впорядкувати міська рада, після цього паркан приберуть.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі