Лучани висадили «Дерева миру» в зоопарку

Джерело: ГО «Фундація розвитку громад»

Лучани висадили 150 дерев у Луцькому зоопарку в рамках Всесвітньої соціально-екологічної ініціативи «Дерева Миру». Про це повідомляють організатори заходу.

Акція з висадки дерев відбулася сьогодні, 9 квітня.

Захід згуртував людей і їхню позитивну енергію, яку вони передали деревам у різних куточках світу, тепер дерева будуть рости і укріплювати енергію миру, співдружності та свідомого життя.

До ініціативи долучилися більше півсотні активістів. Зокрема були присутні  представники ГО «Фундація розвитку громад», учасники проекту «Мовне волонтерство», працівники Луцького зоопарку, учні 5 школи, дитяча футбольна команда «Lucky team», православний волонтерський рух «Лови момент», Волинська обласна організація дітей з синдромом Дауна та Волинська обласна організація «Янголята».

«Нам надзвичайно приємно, що так багато небайдужих лучан взяли участь в акції «Дерева миру». Сьогодні нарешті українське суспільство починає брати особисту відповідальність на себе. Ми вже не чекаємо, що хтось інший зробить все за нас. І це чудово, бо природа потребує нашого піклування. Дерево – символ життя, і це так надихаюче, що саме така мирна акція об’єднує людей по всьому світу», - розповідає волонтер ГО «Фундація розвитку громад» Мовшук Марія.

«Фундація розвитку громад» щиро сподівається, що ініціатива з висаджування дерев стане традиційною для Луцька.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі