Луцька художниця створила особливу писанку «Пасхальне коливо»

Джерело: Громадське.Волинь

Луцька художниця і директорка арт-студії «П’ятерня» Тетяна Мялковська стала єдиною волинянкою, яка долучилася до всеукраїнського проекту «374». Саме така кількість великих великодніх яєць розлетілася до художників по всій Україні, щоб вони їх прикрасили. На Великдень усі вони будуть виставлені на Софіївській площі, після чого відправляться на виставки у Європу, - інформує Громадське.Волинь.

Розмальовувати писанки можна було як традиційно, так і дозволивши фантазії розгулятися. Робота Тетяни Мялковської називається «Пасхальне коливо». Вона присвячене матерям, чиї сини загинули в зоні АТО і дружинам, які втратили там чоловіків.

«Мені здається чомусь, що моє яйце найтемніше. Але я хотіла зробити таке темне яйце. Я добивалася цього. Також я використала зелений колір на фоні, який символізує колір військового хакі, колір мілітарі і колір військової форми для того, щоб зробити його таким, трошки військовим. Тому що це на часі. І мені хочеться про це нагадати у великий світлий день», – розповіла художниця.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі