Кого «Народний фронт» на Волині висуватиме на пост міських голів?

  1. Новина відноситься до:

Волинський осередок «Народного фронту» практично повністю визначився із кандидатурами на пост міських голів Луцька, Нововолинська, Ковеля, голови Волинської обласної ради.

Представив кандидатів народний депутат Ігор Гузь 14 серпня.

Хоча висування кандидатів має розпочатися лише у вересні, втім за словами Гузя «фронтовики» вирішили представити свої кандидатів наперед, аби була можливість у громадян «висловити свої претензії і зауваження» щодо претендентів.

«Ми не хочемо в останній момент витягнути із колоди карт джокера», - зазначив Гузь.

Таким чином на посаду Луцького міського голови пропонують Владислава Стемковського, який свого часу був заступником колишнього мера Луцька Богдана Шиби, а нині вже практично п’ятий рік поспіль працює на посаді заступника міського голови Тернополя.

Кандидатом на пост Ковельського міського голови є Ігор Верчук, який нині очолює Ковельську райраду.

На посаду Нововолинського міського голови претендуватиме Богдан Бадзюнь, який є підприємцем,  депутатом Нововолинської міської ради.

Щодо Володимира-Волинського, то Ігор Гузь зазначив, що нині ведуться переговори з ймовірним претендентом. Нардеп зазначив, що ця людина нині живе у Києві, втім має стосунок до Володимира. Поки що імені кандидата нардеп не зазначив.

А ось на посаду голови Волинської обласної ради претендуватиме Сергій Годлевський, який зараз є вояком АТО, втім нині має тимчасову відпустку у Луцьку. Годлевський свого часу очолював Департамент культури Луцької міської ради, бува головою Горохівської РДА.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Тетяна ГРІШИНА

Коментарі