«ЗАХІД ТЕГ» подає на ДКП «Луцьктепло» до суду за борги

Джерело: Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Компанія, яка обслуговує котельню на вулиці Карбишева, подала до суду, аби стягнути борги.

Про це стало відомо під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» сьогодні, 5 квітня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, голова комісії Сергій Була повідомив, що завтра відбудеться судове засідання за позовом компанії «ЗАХІД ТЕГ» до ДКП «Луцьктепло». Про це, каже він, йому повідомили на підприємстві.

Нагадаємо, минулого місяця компанія, яка обслуговує котельню на вулиці Карбишева, виставила підприємству ультиматум: укласти новий договір на давальницьку сировину, підписати меморандум про те, що не будуть множитися нові борги і розробити графік погашення попередніх боргів.

У березні борг перед «ЗАХІД ТЕГ» складав більше 4 мільйонів гривень. Згодом компанія пригрозила відключенням опалення та гарячої води лучанам, бо ДКП «Луцьктепло» не погодилося укладати новий договір. Пізніше від цих претензій в компанії відмовилися.

Однак про борги компанія не забула. Оскільки новий договір на умовах, вигідних «ЗАХІД ТЕГ», не підписаний, а борги - не погашені, компанія подала до суду.

Нагадаємо, відсьогодні у Луцьку відключили гарячу воду, оскільки НАК Нафтогаз припинив подачу газу ДКП «Луцьктепло» за борги.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі