У Луцьку три вулиці не ремонтували десятиліттями

Джерело: Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Зруйноване дорожнє покриття та калюжі, що не зникають: мешканці трьох вулиць Луцька просять відновити дорожнє покриття, яке не ремонтували десятиліттями.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Із запитом до міського голови звернувся член фракції «УКРОП» Олександр Волинець. Він повідомив, що до нього звернулися мешканці вулиць Гірної та Рогової, які просять посприяти у ремонті дороги до будинку №2 на вулиці Гірній та його прибудинкової території. 60 мешканців вказаних вулиць просять внести до міського бюджету на 2016 рік ремонт цієї дороги, яку не ремонтували вже впродовж 30 років.

Своєю чергою, член фракції «УКРОП» Микола Дендіберін у запиті до Луцького міського голови повідомив, що до нього звернулися мешканці вулиці Трункіна, де дорожнє покриття також перебуває у жахливому стані, під час дощів вода не сходить впродовж декількох днів, через калюжі мешканцям складно добиратися до робочого місця. Дорожнє покриття на цій вулиці не ремонтували з часів Незалежності України. Отже, цю вулицю також просили внести до переліку вулиць, ремонт яких планують здійснити цьогоріч.

Обидва запити депутати підтримали.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі