Шахраї ошукали волинян на понад 50 тисяч гривень

  1. Новина відноситься до:

Найчастіше люди потерпають під час купівлі товарів за оголошеннями через Інтернет, а також від телефонних спритників.

Тільки 30 березня до волинської поліції надійшло сім повідомлень від ошуканих волинян. Шахраї ошукали людей на понад 50 тис. грн., повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Волині.

Зокрема, цього дня до Любешівського відділення поліції звернулась 47-річна жителька райцентру Любешів. Вона повідомила, що невстановлена особа шахрайським шляхом, назвавшись працівником служби безпеки банку, заволоділа реквізитами її зарплатної картки й потім зняла з неї майже 2 тис. грн..

Майже 20 тисяч гривень втратив мешканець Харківської області. Чоловік через оголошення в мережі Інтернет мав намір придбати підгузки в одного із жителів селища Мар’янівка Горохівського району.  Гроші перерахував, а товар йому так і не надіслали.

Майже на 15 тис. гривень ошукали шахраї пенсіонерку з Луцька під приводом поділу начебто знайдених грошових коштів.

Поліція звертає увагу, що шахраї вдаються до різноманітних хитрощів. Вони видають себе за продавців товарів і просять, аби їм перерахували завдаток за обраний покупцями товар. Однак, після отримання коштів безслідно зникають. Намагаються шахраї також під різними приводами дізнатися конфіденційні дані банківських карток, а потім з них знімають кошти.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі