Завтра волинянам можуть відключити гарячу воду

Джерело: Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Теплокомуненерго не завело номінації на використання газу у визначений термін. Через це вже завтра, 1-го квітня, його можуть повністю відключити від постачання блакитного палива. Це, своєю чергою, викличе проблеми з постачанням гарячої води.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу у режимі відеоселектору за участю голів районних державних адміністрацій, міських голів, - інформує Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомив заступник голови правління «Волиньгаз» Андрій Карпомиз, вже завтра, 1 квітня, може бути повністю припинене газопостачання на Теплокомуненерго (ДКП «Луцьктепло», «Ковельтепло», «Володимиртепло» та «Нововолинськтепло»). Адже відповідно до кодексу газорозпридільних мереж споживач має завести номінації до 25 числа для того, аби споживати газ у наступного місяця. В іншому випадку, на кожен куб відправленого без номінації газу «Волиньгаз» буде отримувати штраф.

Відключення постачання газу для Теплокомуненерго стане причиною перебоїв з подачею гарячої води для жителів міст Волині.

«Я не розумію, чому мери досі не доповіли про ситуацію», - дивується Андрій Карпомиз та стверджує, що неодноразово попереджував про це мерів міст на Волині. Лише у Луцьку відповідні листи вже спрямували на НАК «Нафтогаз України», представники Нововолинська відвідували установу. Проте, питання досі не вирішили.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі