Луцьким патрульним виділять гроші на ремонт автівок

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

До Луцької міської ради звернувся начальник патрульної поліції міста з проханням виділити кошти.

Про це стало відомо під час 5 сесії Луцької міської ради 30 березня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, розглядаючи проект рішення про зміни до бюджету міста, Луцький міський голова Микола Романюк озвучив пропозицію виділити 13 тисяч гривень на ремонт машин та заміну зимових шин для автомобілів патрульної поліції.

«До мене вчора звернувся начальник патрульної поліції Луцька, який повідомив, що автомобілям потрібно замінити зимові шини на літні. Їм пропонують різні підприємці допомогу, але я сказав, щоб зверталися тільки до міської ради, щоб поліція була дійсно незалежною. А не той дав те, той те, і буде все як і було», - повідомив міський голова.

Градоначальник повідомив, що в кошторисах патрульної поліції, затверджених Нацполіцією, саме цих коштів на ремонт авто та заміну шин не передбачено.

Урешті, депутати запропонували виділити 12,5 тисячі гривень патрульній поліції. Ці кошти заберуть зі статті про закупівлю оргтехніки для нового місця в Центрі соцслужб, якого не створюватимуть.

Депутати згадані зміни підтримали.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі