Коли на Волині завершиться опалювальний сезон

Джерело: Слово Волині
  1. Новина відноситься до:

Цього тижня на Волині можуть прийняти рішення про припинення опалювального сезону.

Про це стало відомо 28 березня під час оперативної наради в голови Волинської ОДА, пише Слово Волині.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що у четвер може бути прийнято рішення про припинення опалювального сезону. Зокрема, цього дня відбудеться засідання обласного Антикризового енергетичного штабу, який надасть загальні рекомендації щодо відключення тепла.

Водночас очільник області наголосив на тому, що остаточне рішення про припинення опалювального сезону прийматимуть місцеві органи влади, самоврядування, виконавчі комітети об’єднаних громад.

Зі слів посадовця, прогноз погоди свідчить про потепління та підвищення температури повітря вище норми, яка не вимагає опалення приміщень, тому роботу, пов’язану з відключенням теплопостачання, можна починати.

«Це серйозна робота, до якої потрібно підійти виважено, щоб ніде не допустити технічних помилок. Не може голова ОДА просто перекрити вентиль», - підкреслив мовець.

Голова ОДА також наголосив на тому, що за результатами цього опалювального сезону теплопостачальні підприємства, а також органи місцевого самоврядування повинні сформувати перелік заходів з підготовки до опалювального періоду 2016/2017 років. Такі плани потрібно подати на розгляд Антикризового енергетичного штабу до кінця квітня.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі