Скільки грошей митниця перерахувала на ремонт волинських доріг

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Лише за місяць на спецрахунки перевели 60 мільйонів гривень, отриманих від перевиконання митних зборів на Волині.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА 14 березня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Нагадаємо, Волинь стала однією з областей, де реалізовується державний експеримент, згідно з яким частина коштів від перевиконання митних зборів перераховуються на ремонт державних доріг, зокрема, Луцьк-Львів.

Так, зі слів очільника Волинської митниці Юрія Мацібори, від початку експерименту з вересня минулого року митниця перерахувала на спецрахунок 165 мільйонів гривень. З них лише за лютий – 60 мільйонів.

Фактично, ця сума – майже половина необхідної суми для ремонту траси Луцьк-Львів. До слова, крім цієї дороги, за кошти митниці на Волині сподіваються відремонтувати ще декілька автошляхів державного значення. Зокрема, Ковель-Жовква, частина шляху Устилуг – Володимир-Волинський, Ковель-Луцьк, Володимир-Волинський-Луцьк, а також Луцьк-Рівне.

На березень митниця планує, що на дороги буде перераховано близько 50 мільйонів гривень.

До слова, крім цієї дороги, за кошти митниці та з інших джерел на Волині сподіваються відремонтувати ще декілька автошляхів державного значення.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі