На Волині посмертно нагородили двох бійців

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Двоє волинських воїнів удостоєні ордену «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації 14 березня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Голова ОДА Володимир Гунчик повідомив, що Президент України підписав указ про присвоєння нагород волинським воїнам. На жаль, посмертно.

Так, орденами «За мужність» ІІІ ступеня нагороджені волиняни Андрій Заєць та Сергій Феоктисов.

Андрій Заєць загинув 23 липня 2015 року під час проведення антитерористичної операції біля станиці Луганської. Машина вояків, а їх було семеро, потрапила під обстріл. З усіх постраждалих лише Андрій мав бронежилет, але, на жаль, це його не врятувало – боєць помер майже відразу після поранення.

Сергій Феоктисов загинув, захищаючи східні рубежі країни. 29 вересня 2015 року Горохів навколішки зустрів тіло загиблого Героя. Домовину з волинянином несли на руках через усе місто. А наступного дня Героя провели в останню путь.

Крім того, Володимир Гунчик нагадав, що минулого тижня Волинь попрощалася з Героєм Іловайська Олександром Кінахом, якого опізнали за результатами ДНК-експертизи. Присутні хвилиною мовчання вшанували полеглого бійця.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі