14-та бригада отримала першу «бойову» тисячу

Джерело: ІА ZIK
  1. Новина відноситься до:

132 бійці 14 ОМБр, яка захищає Мар’їнку та Красногорівку, отримали перші 1000 гривень бойових.

Про це повідомив начальник прес-служби 14 ОМБр, лейтенант Влад Якушев, пише ІА ZIK.

Перший пакет документів пройшов всі погодження та на рахунок бригади поступили перші гроші, обіцяні солдатам за день боїв у зоні АТО.

«Перша тисяча на карточках. Це означає, що процес отримання бойової тисячі відлагоджений і є надія, що найближчим часом ми отримаємо винагороду за решту боїв. Цікаво, як справи в інших бригадах, які також мали проблеми з отриманням цієї винагороди. Сподіваюсь, не тільки в нас питання зсунулося з мертвої точки», – повідомив начальник прес-служби 14 ОМБр, лейтенант Влад Якушев.

Як відомо, бійці 14 бригади дев'ятий місяць перебувають на нульовій лінії, та практично кожного дня ведуть бої з ворогом.

Нагадаємо, за публікацію у ЗМІ про проблеми з виплатами «бойових» тисяч начальника прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади ОК «Захід» лейтенанта Влада Якушева перевели з передової й обмежили у спілкуванні з військовослужбовцями, які стикаються з такими проблемами. У бригаду була скерована комісія з Міноборони, яка має розібратися в ситуації з виплатами «бойових».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі