На волинські дороги у лютому виділили майже 61 мільйон

Джерело: ГУ ДФС у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

За підсумками лютого 2016 року на облаштування волинських доріг надійшло 60,8 мільйона гривень.

Про це інформує Волинська митниця ДФС.

Завдяки перевиконанню індикативних показників із забезпечення надходжень митних платежів у лютому 2016 року на реконструкцію та ремонт доріг забезпечено 60,8 мільйона гривень надходжень.

Такого результату досягнули завдяки перевиконанню у лютому індикативних показників по обсягах мита, акцизного податку і податку на додану вартість. Зокрема, на лютий із зазначених податків, доведений показник Волинській митниці ДФС встановлено в сумі 303,9 млн.грн., фактичне виконання - 425,5млн.грн. Як відомо, сума, що спрямовується на поточний ремонт доріг – це 50 відсотків від суми перевиконання зазначених показників.

«Ми створили прийнятні та навіть комфортні умови для розмитнення вантажів усім представникам сумлінного бізнесу. Про це свідчать не лише дані щодо перевиконання індикативних показників, а й той факт, що цього року здійснення усіх митних формальностей у нас проводять 149 суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності з інших регіонів України. Це ознака довіри та реального партнерства держави і бізнесу», - прокоментував виконувач обов'язків начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора.

Нагадаємо, що відповідно до ЗУ №666-VIII від 05.09.15 з 1 вересня в Одеській, Волинській, Львівській, Чернівецькій областях запроваджено експеримент з фінансового забезпечення реконструкції поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення. Постановою КМУ №726 від 16.09.15 затверджено порядок спрямування цих коштів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі