У Рожищі створять тир для стрільбищ з вогнепальної зброї

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У Рожищі функціонуватиме тир для проведення тренувальних стрільбищ з вогнепальної зброї.

І з запитом створити останній під час засідання позачергової сесії сьогодні, 10 березня, виступив депутат волинської обласної ради Сергій Сівак, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

«Звертаюсь до голови волинської облради Ігоря Палиці та до голови ОДА Володимира Гунчика. Так, у відповідності до діючого закону, на Волині використання вогнепальної зброї заборонено на території населених пунктів та не відведених для цього місцях. Однак, протягом тривалого часу у межах Волинської області відсутній ліцензований тир для стрільбищ з «вогнепалу», і це у той час, коли на сході країни, попри перемир’я, ведуться бойові дії», – зауважив обранець громади.

Він зазначив, що, за станом на сьогодні, подібні об’єкти, які вже існують, не є пристосованими для вищого користування вогнепальною зброєю.

На думку депутата, найбільш для таких потреб підходить територія, площею 2,8 гектара, що межує з рожищенським спортивним клубом.

«Прошу надати вказівку обласному управлінню містобудування та архітектури розглянути можливість виділення 2,8 гектара землі у Рожищі із обласного резерву», – звернувся він до волинських високопосадовців.

Так, обранці громади таку ініціативу підтримали, проголосувавши «за» у кількості 47 голосів. Тож, рішення прийняли.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі