Аварія у Луцьку: постраждала чотирирічна дитина

  1. Новина відноситься до:

9 березня вранці на вулиці Сєченова в обласному центрі під колеса автомобіля «ZAZSENS» потрапив велосипедист з 4-річною дитиною.

ДТП трапилася о 9:00 годині. 42-річний лучанин, керуючи автомобілем «ZAZ SENS», не надав перевагу в русі та допустив наїзд на 40-річного велосипедиста із села Великий Омеляник. Внаслідок пригоди постраждала 4-річна дитина, яка їхала разом із батьком на велосипеді. Їх госпіталізували в неврологію центральної міської клінічної лікарні. Медики виявили в дитини закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Волині.

Цього ж дня о 12:00 годині на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку 40-річний лучанин на автомобілі «Fiat» здійснив наїзд на 20-річну студентку з Львівської області.

Потерпілу госпіталізували у відділення травматології міської лікарні. У неї діагностували забійну рану голови та забій колінного суглоба.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі