Бігові доріжки луцького «Авангарду» - відмінні

  1. Новина відноситься до:

У Луцьку відбулася зустріч керівництва Федерації легкої атлетики Волині з маркетинг-менеджером компанії Conica Павелом Марешом. Один із топ-менеджерів провідного швейцарського виробника легкоатлетичного спорядження приїхав на Волинь, аби проаналізувати стан доріжок стадіону Авангард, які вкладено продукцією цього виробника, а також обговорити подальше співробітництво Conika із Федерацією легкої атлетики Волинської області.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє Федерації легкої атлетики Волинської області.

Нагадаємо, що влітку 2015 року на Авангарді відбулася реконструкція, під час якої бігові доріжки стадіону набули сучасного вигляду. Павел Мареш розпочав візит на Авангард саме із інспекції стану покриття.

«Я поглянув, як вони пережили зиму, зміну температур, мороз і вологу, - розповідає Мареш. - Побаченим залишився задоволений, адже жодних проблем не має. Вода сходить, покриття все витримує. Мені розповіли, що були проблеми із кинутими фаєрами на бігові доріжки під час заключного матчу минулого року. Запевняю вас, що вогонь не пошкодив покриття, а забрати чорний колір можна буде незначними косметичними змінами».

Інший аспект візиту менеджера Conica до Луцька – підписання меморандуму із Федерацієї легкої атлетики Волині про допомогу в організації дитячих легкоатлетичних змагань в області.

На фото - маркетинг-менеджер компанії Conica Павел Мареш та президент Федерації легкої атлетики Волині Володимир Рудюк.

«Ми знаємо про перспективи залучення всього вашого регіону до легкої атлетики, до побудови нових стадіонів та майданчиків для легкої атлетики. Готові співпрацювати з вами у цьому, а, крім того, частину коштів інвестувати у проведення дитячих турнірів», - розповів Мареш прес-службі ФЛАВО.

Президент Федерації Володимир Рудюк відзначив, що меморандум із Conica підписано до кінця 2016 року, його дію можна буде продовжити автоматично на наступний рік.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі