На Волині розшукують жінку, яку підозрюють у злочині

Джерело: Головне управління Національної поліції у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

Поліція розшукує громадянку Чижук Надію Олександрівну, 16 березня 1992 року народження, українку, (особа ромської народності) уродженку Волинської області Ківецівського району села Озерце, жительку Волинської області Луцького району (с. Липини вул. Вереснева, 45), повідомляє прес-служба Головного управління Національної поілції Волині. 

Жінка не працює, її розшукують за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст.345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичампобоїв,легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального Кодексу України, та згідно з ухвалою про дозвіл на затримання з метою приводу Луцького міськрайонного суду Волинської області від 30.12.2015 року.

Поліція просить громадян повідомляти будь-яку інформацію, що стосується розшукуваної особи за адресою: м. Луцьк вул. Боженка, 34. Мобільні номери чергового: 095-050-82-79; відділу розшуку: 099-638-16-10, або на екстрену лінію «102».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі