Судять водія, який у Луцьку насмерть збив чоловіка

Джерело: Волинське агентство розслідувань
  1. Новина відноситься до:

Луцький міськрайонний суд починає розгляд справи скандальної аварії на Київському майдані, коли «Ауді А4», якою керував Павло Клець, збила лучанина Михайла Гапича.

Підготовче засідання у справі під головуванням судді Ігоря Ясельського провели в середу, 9 березня, пише Волинське агентство розслідувань.

Нагадаємо, 12 грудня 2015 року на Київському майдані трапилася ДТП. 16 грудня Михайло помер у лікарні. Павла Клеця звинувачують у вчиненні злочину, передбаченого статтею 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Зі слів мами загиблого сина Ніни Гапич, водій, який спричинив ДТП, втік з місця події. А відшукати його та авто вдалося родині та друзям Михайла.

«Із того, що ми змогли дізнатися, то картина малюється вкрай жахлива. У той день Павло Клець святкував зі своїми друзями, вони форсажили, підрізали автівки, створювали аварійні ситуації. Про це нам розповідали таксисти. Навіть є свідчення про те, що біля стадіону «Авангард» він вже спричинив одну ДТП. Також у нас є свідчення про те, що він у барі «Вулик» пив алкоголь, а коли їхав звідти на вулиці Рівненській в напрямку центру в інший розважальний заклад, то біля автозаводу налякав двох жінок, імітуючи наїзд на них. До аварії з моїм сином, він вже пробував наїжджати на людей. Про це нам розповідали люди, які тоді були в машині», – розповідає пані Ніна.

З її слів, машина їхала на великій швидкості й перепон на дорозі не було, тому вважає спричинену ДТП – навмисним злочином.

Зазначимо, що наразі почути версію захисту Павла Клеця не вдалося. Її планують озвучити під час наступних судових засідань у справі. Розгляд планують продовжать о 10:00 16 березня.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі