Скільки на Волині коштуватиме ремонт доріг місцевого значення

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Перелік автошляхів, які потрібно відремонтувати, склали за заявками місцевих рад.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 29 лютого, пише Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що рішенням облради погоджено виділити 18,5 мільйона гривень з обласного бюджету на ремонт доріг місцевого значення. Розраховують ще на 18,5 мільйона з місцевих бюджетів, а до кінця року до вказаних 37 мільйонів планують додати ще приблизно 60 мільйонів гривень з обласного та місцевих бюджетів на відновлення доріг місцевого значення. Це відбувається у рамках програми розвитку інфраструктури або ж створення дорожнього фонду.

Директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка повідомив, що департамент зібрав пропозиції міст та районів про ті дороги, які необхідно відремонтувати, адже ними їздить громадський транспорт. Передбачається фінансова участь 50 на 50% місцевих рад та обласного бюджету у фінансуванні робіт.

Торік перші 10 мільйонів гривень виділили з обласного бюджету, і ще 10 мільйонів – з місцевих бюджетів. Це стало першим кроком у співфінансуванні та створенні дорожнього фонду.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі