Волинські волонтери повезли допомогу на схід

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Їжа, одяг, взуття, техніка, ліхтарі, приціл для гвинтівки, бінокль, шини для автомобілів – усе це й багато іншого зібрали волиняни з двору по нитці, аби передати на передову воїнам АТО.

Волонтери наголошують, що для того, аби перемогти агресора, – необхідно усім докладати максимум зусиль. Черговий виїзд з Луцька в зону АТО волонтерів центру «Серце патріота» відбулася 26-го лютого, пише Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Під час цієї поїздки активісти відвідають 14 танкову бригаду (Єлизаветово), 72 бригаду (Новотроїцьке), 93 (Карлівка), 24-ий окремий штурмовий батальйон та батальйон у Авдіївці.

Везтиме цього разу вантаж Сергій Добродомов, який дякує небайдужим людям за підтримку.

Зауважимо, що на передодні виїзду поламалася машина волонтерів, втім, оперативно відгукнулися з допомогою УКРОПівці.

«Волинський УКРОП вже давно працює із волонтерським центром «Серце патріота», зокрема, один із керівників цього центру Сергій Балицький є депутатом Луцької міської ради. Допомога не передову систематично відправляється. Цього разу волинський УКРОП відремонтував автомобіль, дав кошти на пальне, закупив інструменти для ремонтників та гуму для автомобілів, які пересуваються на сході.

Я вважаю, що потрібно постійно продовжувати добру справу, бо там наші люди і вони потребують підтримки, щоб моральний дух був міцним. На жаль, ми бачимо, що підтримка держава низька. Тому на волонтерах усе й тримається», - розповідає голова депутатської фракції «УКРОП» в Луцькій міської раді Ігор Поліщук.

Значну частину допомоги змогли зібрати у Ківерцях. Зокрема, активно долучився до цього голова спілки Ківерцівської районної організації «Спілка учасників АТО та волонтерів» Артур Завальний.

«Ми надаємо допомогу бійцям 14 ОМБ. Щодо ситуації на передовій, торік вона була гіршою, зараз стан справ не критичний, втім, війна продовжується, Україна воює із зовнішній агресором, тому потрібно докласти максимум зусиль, аби встановити мир на нашій землі», - наголошує громадський активіст.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі