Дмитро Лазуткін у Луцьку презентуватиме «Червону книгу»

  1. Новина відноситься до:

25 лютого о 19:00 у SkyBar (пр-т Волі, 42) відбудеться літературно-дискусійний вечір та презентація збірки віршів поета і журналіста Дмитра Лазуткіна «Червона книга».

Про це повідомили організатори заходу - мистецьке об’єднання «стендаЛь».

«У кожному з міст Східної та Центральної України, де вже вдалося презентувати «Червону книгу», я зустрічав дивовижних людей, – розповідає Дмитро Лазуткін. – Мене завжди вражає якась світла небайдужість, внутрішня свобода читачів і слухачів справжньої поезії. Адже у наш час відчуття слова – загострене, особливе. Всі зустрічі супроводжувалися бурхливими діалогами – з жартами, доброю іронією та відвертістю. До Західної України я їду з приємним передчуттям – бо знаю, що головне – не фальшивити перед цією аудиторією і тоді все буде добре. Я хочу бачити очі, які світяться. Я говоритиму до них».

Заходи відбуваються у рамках проекту «Мережа», організатором якого є Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ. Проект реалізується за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

«Мережа» – це проект, спрямований на налагодження внутрішнього суспільного діалогу в країні. З огляду на те, що відбувається в Україні сьогодні, він є вкрай необхідним. Проект охоплює всю територію України та має літературно-дискусійні майданчики у 29 містах, що слугують прикладом такого діалогу. Література, особливо якісна, є своєрідним мостом, точкою зіткнення для людей як сходу, так і заходу, як півночі, так і півдня України.

Вхід: 30 грн. Тільки передпродаж.

Придбати квитки можна у:

  • книгарні «Освіта» (пр-т Волі, 8)
  • антикафе «Innerspace» (вул. Паркова, 5)

 Довідка: 095 031 32 80, 097 876 42 15.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі