Луцькі велосипедисти привезли нагороди з чемпіонату України

  1. Новина відноситься до:

19-23 лютого у Львові відбувся зимовий чемпіонат України з велосипедного спорту (трек) для усіх вікових та кваліфікаційних груп (чоловіки, жінки, юніори, юніорки, юнаки, дівчата).

Зимовий чемпіонат відбувається щороку. Це підготовчий етап до чемпіонату світу, який відбудеться в середині березня у Лондоні, повідомляє прес-служба Луцька міська рада.

Загалом у чемпіонаті брало участь 240 учасників різних вікових категорій від 13 до 30 років з 22 команд усіх областей України.

Волинську область і Луцьк зокрема на цих змаганнях представляли вихованці луцького велоклубу «Темп». Вони успішно виступили у різних дисциплінах і завоювали 12 медалей різного гатунку.

Лучанин, майстер спорту України Андрій Сач став чемпіоном України в командному спринті і зайняв друге місце в кейріні (гонка за мотоциклом, який пришвидшується).

Владислав Наумчук став чемпіоном України в командному спринті серед юніорів і виконав норматив майстра спорту України.

Дарина Мартинюк і Олександра Логвинюк стали чемпіонками України серед юніорок в командному спринті і також виконали норматив майстра спорту України з велосипедного спорту.

Збірна команда наших юніорок у складі Дарини Мартинюк, Олександри Логвинюк, Юлії Дорошенко та Анастасії Стирко завоювали третє місце в командній гонці.

В гіті (індивідуальна дисципліна, що передбачає змагання на час) на 500 м з місця Дарина Мартинюк стала чемпіонкою України серед юніорок, а Олександра Логвинюк зайняла третє місце серед дівчат.

В останній день змагань Олександра Логвинюк перемогла у спринті.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі