Луцькрада відповіла на петицію про МакДональз

Луцька міська рада не має права втручатись в господарську діяльність суб’єктів господарювання та врегульовувати договірні відносини з партнерами та контрагентами.

Така відповідь міської влади на прохання лучан запросити у місто компанію McDonalds. Відповідну петицію опублікували 26 січня. Пропозиція зібрала понад 300 необхідних голосів.

У Луцькраді зазначили, що умови відкриття закладу швидкого харчування на умовах франшизи McDonalds є у вільному доступі на сайті відповідної компанії в розділі «Як стати партнером МакДональдз».

«На сайті Луцької міської ради (в тому числі у розділі «Інвесторам»), періодично в газеті «Луцький замок» для суб’єктів господарювання пропонується ряд можливостей для реалізації своїх бізнес-проектів, одним з яких може бути відкриття вищезазначеного закладу харчування (проведення земельних торгів (аукціонів) щодо продажу земельних ділянок та з продажу прав оренди земельних ділянок, перелік вільних нежитлових приміщень міської комунальної власності для передачі в оренду або продажу на конкурсних засадах)», - йдеться у відповіді на петицію.

Відповідно до чинного законодасвтва, Луцька міська рада не має права втручатись в господарську діяльність суб’єктів господарювання та врегульовувати договірні відносини з партнерами та контрагентами.

Однак, запевняють у міськраді, прохання взяли до уваги.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі