Волинське дитяче медоб’єднання тимчасово очолила Людмила Гагаловська

  1. Новина відноситься до:

Офіційне представлення т.в.о. генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання відбулось 18 лютого.

Попередньо члени постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства на своєму засіданні рекомендували призначити т.в.о. гендиректора медзакладу Людмилу Гагаловську, яка дотепер працювала тут заступником з медичної частини,  повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.

Нагадаємо, рішенням сесії обласної ради було звільнено із займаної посади попереднього гендиректора Григорія Ващиліна.

«Надалі буде оголошено та проведено відкритий конкурс на заміщення цієї посади, з тим, щоб врахувати думку трудового колективу, а також всі інші пропозиції, які будуть надходити. Остаточне рішенні буде прийматись прозоро та відкрито на засіданні сесії Волинської обласної ради», - зауважив  перший заступник голови облради Олександр Пирожик.

Радник голови обласної ради В'ячеслав Рубльов зауважив, що нинішній голова Волиньради Ігор Палиця вже не перший рік надає фінансову підтримку цьому медичному закладу за посередництвом очолюваного ним благодійного фонду.

Також В'ячеслав Рубльов закликав нинішнє керівництво лікарні підготувати перелік проблемних питань, які потребують вирішення.

«Ми зробимо все можливе, щоб на найближчій сесії було необхідну суму коштів для вирішення усіх питань, які залишаються відкритими. Для того, аби персоналу було приємно працювати, пацієнти відчували себе тут комфортно, а саме головне, щоб всі були в безпеці»,- резюмував він.

Перший крок у напрямку співпраці та допомоги цій медичній установі було зроблено 17 лютого. За ініцативи керівництва обласної ради лікарні було надано безоплатну допомогу у вигляді медикаментів. Посприяв у цьому директор ДВТП «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк. Він розповів, що загальна сума ліків, які були доставлені, за цінами виробника сягає 20 тисяч гривень. Це здебільшого антибіотики та протикашльова група медикаментів, наголосив він.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі