У лікарні помер волинський боєць

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Волинський боєць Роман Остап’юк, який поранився циркуляркою, 15 лютого помер у Турійській районній лікарні.

Про це у групі «Волинь SOS» написала Тетяна Должко, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

25-річний військовий був мобілізований у 51-у бригаду у першій хвилі. Чоловік вижив у трагедії під Волновахою у травні 2014.

У суботу, 13 лютого, ЗМІ повідомляли, що боєць перебуває у дуже важкому стані, у комі в реанімації Турійської районної лікарні.

Волинянин купив металевий круг для циркулярки і, коли встановлював його, то круг «порвався, уламки увіп’ялись у голову».

Луцькі лікарі, які прибули у Турійськ, не давали гарантій, що Романа можна транспортувати у Луцьк чи Київ. Мовляв, травма була не сумісна з життям. Однак, під лікарнею стояв реанімобіль, медики обіцяли при перших об’єктивних ознаках перевезти його в іншу лікарню.

Пораненого погодилися прооперувати у київському Інституті нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова. Також до перевезення Романа готові були залучити санавіацію.

Однак, 15 лютого боєць помер у лікарні.

«25 років, один у мами син….Похорон в селі Мокрець Турійського району о 15:00. З Турійська в село виїздять о 14:00. Хто може, проведіть хлопця в останній шлях. Вічна пам’ять…», – написала Тетяна Должко.

У день, коли трапилася трагедія, Роман вранці завіз до Турійського військкомату документи на набуття статусу учасника бойових дій.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі