Прикордонники Луцького загону затримали п’ятьох контрабандистів

Джерело: Державна прикордонна служба
  1. Новина відноситься до:

У четвер, 11 лютого, на напрямку польського населеного пункту Сверже та українського Миловань прикордонники затримали п’ятьох правопорушників.

Чоловіки незаконно переправляли через державний кордон 9 тисяч пачок цигарок «Фест» білоруського виробництва, частина з яких була без акцизної марки, повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

Порушників помітили за допомогою технічних засобів, коли вони саме переправляли сигарети через річку Західний Буг. Чоловіки лиш встигли вивантажити сигарети, як помітили польських прикордонників та кинулися на територію України. Втікали порушники через річку.

На своїй території прикордонники Польщі загалом виявили 18 пакунків з тютюновими виробами.

А на втікачів вже чекали прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону. Їх відразу затримали. Також, на береговій відмілині Західного Бугу виявили гумовий човен з  веслами та мобільний термінал.

Чоловіки були без жодних документів та виявились жителями прикордонного села Гуща. Їх доставили в прикордонний підрозділ. Тепер затриманим доведеться відповідати перед законом за порушення прикордонного режиму та незаконний перетин кордону.

Наразі тривають заходи щодо встановлення інших осіб, які можуть бути причетними до перевезення контрабанди.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі